'De vereniging functioneert goed omdat de meeste zaken in goed overleg worden aangepakt en uitgevoerd'
 
Harrie Billekens is sinds 2008 bestuurslid. Als hoofd bouwcommissie is hij verantwoordelijk voor alle bouwzaken op ons tuincomplex. Samen met de leden van de bouwcommissie en vrijwilligers verzorgd hij de aanvragen bouwvergunningen, onderhoud van De Aanloop en loods (zowel binnen als buiten). Naast zijn functie als hoofd bouwcommissie is Harrie sinds 2010 ook hoofd taxatiecommissie. Hij heeft inmiddels dan ook veel ervaring opgebouwd op het gebied van het taxeren van onroerende zaken van alle vrijgekomen tuinen.
 
Na zijn pensionering bij een groot bouwbedrijf is Harrie sinds 2005 fanatiek volkstuinder geworden. Het tuinieren is voor Harrie een fantastische vorm van vrijetijdsbesteding. Daarnaast is het tuinieren  Harrie met de paplepel ingegoten aangezien zijn ouders destijds een  boerderij hadden.
 
Harrie vindt dat de vereniging goed functioneert omdat de meeste zaken in goed overleg worden aangepakt en uitgevoerd. Veel tuinders doen vrijwilligerswerk op de tuin waardoor projecten soepel kunnen worden uitgevoerd. Harrie noemt als voorbeeld de aanpak van de opslag van tuinaarde, de loods, de "Bushalte” en het schilderen van de buitengevels van de Aanloop. Harrie is er trots op dat hij hierin een belangrijke schakel mag zijn.


 
  
 
  Afbeelding invoegen